REGGAE

JAG ÄR SÅ ARG ATT JAG INTE GICK PÅ REGGAE FESTIVALEN I ÅR!
Jag äääääääääälskar reggae! hihi... min stora kärlek faktiskt.
Vet inte om jag berättade att Melvin fick en asball "skank" tröja i födelsedagspresent av morfar o lena, min lilla reggae son.. jag ska visa en bild här sen. Den är så tuff!

Sitter vid lillebrors dator nu och han har precis guidat mig i telefon till o få igång hans grymma högtalare.. nu hör jag knappt vad jag tänker. haha.. just nu är det Bounty Killer som sjunger här. man skulle kunna säga att han mer eller mindre äger! har hoppat mellan datorerna här hemma hos mamma och här stannar jag nu , för de va här all bra musik fanns , ska snart bege mig till läkaren.

har aldedes för lite o göra idag känner jag. =P sköööööööööönt!

Avslutar datasittandet med "fanatn mojah/ Mr flash - No mercy" på högsta volym, kanske rytmen hoppar över till hjärtslagen o följer med mig hela dagen.. =D

One love!

Ny måndag, ny vecka , nytt liv!

Godmorgon!

Har varit allt annat är en spännande helg, jag o Julia sov hos mamma inatt. Skönt o sova en hel natt! Daniel o Lisen fixade iordning Julia imorse och väckte mig kl halv åtta. Mina underbara småsyskon. Och ingen är gladare än Julia att få spendera tid med dom. =) Gick upp och gjorde mig iordning och myste med min lilla prinsessa och så blev hon hämtad av Fredrik kl kvart över åtta o åkte till dagis. Nu sitter jag här och har all tid i världen till o göra absout ingenting , eller till tjugo i elva iallafall då jag ska sätta mig på cykeln o åka till läkaren. Har lite o ta upp med doktorn. De går nog bra =) Lena kommer o hämtar mig vid ett så ska vi hämta Julia på dagis o sen åka ut till landet. Vi ska ha en mor o dotter semester några dagar ute hos Morfar. Mysigt! Melvin ska va med pappa tills onsdag. De är fruktansvärt jobbigt o va ifrån honom men de är nog bra , han är lite mammig så de kan nog va bra för oss båda. Men de är ju faktiskt så att man vill vara med sina barn hela tiden. Jag vill de iallafall.

Idag börjar mitt nya liv , inge mer godis o sånt där, dra ner på rökning , mycke motion och snart ska jag må mycke bättre , vara piggare och framför allt , gladare! och på köpet förhoppningsvis även smalare =D
Jag ska spendera tid för mina älskade barn , hitta på saker och skapa fina minnen tillsammans, senaste tiden har jag varit så trött och orklös men de blir ändring på de nu! Planerar nån mysig utflykt nästa helg. Nickis kanske, Julia uppskattar de men Melvin är nog lite liten än. Jag ska även spendera tid för mina kära vänner , gamla som nya och återfunna =D Jag ska umgås med min familj, Lisen får komma hem till mig varje dag om hon vill , som förut =) Och vi ska sitta uppe o prata om alla världsbekymmer , Daniel får komma förbi o lägga sig i soffan o prata träningsgrejer huuuuuuur mycke han vill! Jag ser fram emot de faktiskt! Ja listan är lång , de blir en postiv vändning nu!

Fast nu ska jag ta en kaffe o cigg, haha....

Kan uppdatera ifrån skogen sen, ha en bra dag, de ska jag ha! =)

En bra lösning.. tycker jag!

Här kommer lösningen på åldrings- och fängelsevården i Sverige.
Töm fängelserna och långsvårdsavdelningarna.

Låt åldringarna bo i fängelserna. Där får de tillsyn och omvårdnad hela dygnet, raster, utflykter, terapi och betalda jobb. Näringsrik kost som kostar tio gånger så mycket som till exempel den som våra barn får i skolorna. TV på rummet, sexrum och framför allt: Gratis hyra, ingenting dras på pensionen.
Låt sedan fångarna inta långvårdsplatserna.
Natt och gardinerna ner kl 16.00.
Ingen vidare tillsyn, klassificering som om man redan har en fot i graven, något sladdrigt på en tallrik som man kanske kan kalla mat att äta, med mera, med mera. Efter denna omplacering kommer fångarna aldrig göra något mer brottsligt i framtiden.
Hyran dras sedan på deras blivande pension. Vid rymning fördubblas strafftiden.
Sätt åldringarna i fängelse!


Hej =)

Dax för lite uppdatering , eller håller ni inte med? =D
Jag är så dålig på o skriva nu för tiden , jag har liksom inte så mycke o säga , allt är upp och ner och fram och tillbaks här hela tiden och jag har inte så mycke ork o dela med mig av det. Men till alla er som undrar så kan jag meddela att ni behöver inte oroa er för mig/oss. Vi tar oss sakta men säkert tillbaka. Och vi närmar oss för varje dag även om det är bra kämpigt =S Men vad gör man inte för dom man älskar =D

Jag skippar allt som hänt innan idag.
Idag har jag haft en riktig "ta hand om ig själv dag" UNDERBART!!! =D Dagen började med en rejäl sovmorgon. Fick sova till kl elva =O Då hade Fredrik redan varit o lämnat Melvin på dagis och låg o sov på soffan när jag gick upp. Tog en dusch och åt sen frukost sen körde Fredrik ner mig till centrum. Kl ett va jag på möte och kl två så va de dax för frisören , Jag va där förra veckan men va jätte missnöjd så världens bästa Denise fixade till de idag. Så om ni vill klippa er och va säker på att gå därifrån nöjd så gå till Denise på GR8!!!!!! Jag gjorde misstaget o chansa på nån annan eftersom hon va på semester förra veckan. Men nu är jag så nöjd =) Va klar strax innan tre och då va de dax o bege sig till hudvårdsalongen för en ansiktsbehandling. AAAAHHHHHH VA SKÖNT!! Jag känner mig så fräch o pigg i ansiktet nu! När jag sorterade alla papper förra veckan så hittade jag presentkortet jag fick av mamma när jag fyllde 21 så nu va de dax att utnyttja det.
Fredrik o Melvin kom och hämtade mig halv fem och så lagade jag middag när jag kom hem , sen vart det bad för Melvin. Och han somnade vid åtta och då satte sig jag o Fredrik o tittade ett avsnitt sopranos som vi inte orkade titta klart på igår kväll. Lisen va förbi på en cigg innan oxå. =)

Jag är toknöjd med den här dagen och snart är det dax o lägga sig. Imorgon är dagis stängt så vi ska hitta på någonting för o undehålla Melvin. Våran lilla enegiknippe =) , Julia kommer hem vid ett. Vi ska även fortsätta med målning hos mamma som jag o Fredrik började med i förrgår. Kul o göra något tillsammans.

Som ni förstår så är Fredrik tillbaks. En aldedes för lång historia att ta upp , men han är hemma igen och de är det enda viktiga! Nej nu ska jag ta en natt cigg sen lägga mig. Ha det så bra!

Föresten , Melvin är nu redo för dagis på riktigt och från måndag ska både han och Julia gå 08.30-14.30 varje dag. Skönt med lite rutiner! =)

Natti!

STÄDA!!!!

Jo faktiskt är de så , har städat hela helgen jag =) igår rensade jag alla papper och ska sätta in i pärmar så fort jag har skaffat en sån där hålgrej. =) Städade i Julias rum , en ordentlig röjning , kasta saker o sorterade alla leksaker o.s.v idag blir de o rengöra, har fixat i klädkammaren och köket och vikt kläder hittils idag. duktiga jag =) Nu väntar jag på mina mackor i ugnen.


Skrev senast att jag hade saker o berätta , ledsen o göra er besvikna men de får vänta ett tag till. Vill inte ropa hej än och är just idag inte alls säker över någonting. jävla skit... igen.. haha.. Ja ja. De man inte dör av , härdas man av =D

Nej nu ska jag äta , skriver mer sen. lovar! =)
Måste passa på med allt som ska göras medans Melvin sover!

Onsdag

Ojojoj vad jag har o berätta för er..... sen =)
Ska göra mig iordning för o åka ner till läkaren snart , kommer antagligen få sitta o vänta läääänge.. suck! Men Fredrik tar barnen till dagis och jag har ingen tid o passa , skönt de iallafall.
Lena kommer hit vid tolv ca så ska de bakas bullar här.. nam nam =P

Igår va Sarah här med Casper och Andrea , Melvin är en liten skitunge och Andrea fick INTE röra hans leksaker faktiskt , putta o dra i håret o skrika =O Men hon va lika glad ändå och fick till ett tjuvnyp i örat på honom.. haha. Vildingar! De va roligt o träffa dom iallafall och jag tror de va 3 år sen jag och Sarah träffades sist =S Nästa gång prövar vi o va hemma hos dom , säkert lättare när det blir nån annans leksaker istället. =)

Lisen va här igår kväll , hon sa att hon skulle försöka ta sig upp idag o gå med mig ner o hålla mig sällskap (hahahah) de tror jag när jag ser de.. hihi.. får se =) Kanske.. Vore ju inte helt fel iallafall,. =)

En ny dag idag , nya utmaningar .. Jag är redo!

Dagis

Melvin sover efter att ha varit själv på dagis i 1½ timme =) De hade gått jättebra och imorgon ska han vara där mellan nio och halv tolv och äta lunch =D Duktiga killen!
Hämtar Julia kl två och sen blir de playdate med Sarah & Andrea! Roligt! =D

FY FAAN!

Idag slog det mig!
Det här är ingen jävla depression , för då hade man inte klarat av o träna , träffa kompisar , gå på krogen , ta kontakt med andra o.s.v , han är fylld av skuld och skam mot mig och han har stulit MIN sorg! Jag fick släppa allt och sluta bearbeta de jag behövde och de är så förbannat jävla egoistiskt! Han borde lägga all energi han har på att fixa det här! Men istället är det helt plöstligt så synd om honom. INTE EN CHANS!

JAG ÄR VÄRD BETYDLIGT MYCKE MER ÄN SÅ HÄR!
FAAAAAAAAAAAN TA DIG!

Jag är förmodligen inne i fas 2 nu , jag ORKAR INTE gråta mer , jag orkar inte ens bry mig , jag orkar inte tänka på VARFÖR??? för det finns ingen anledning , det finns inga själ till att HAN skulle göra så här! Jag ska inte behöva utsättas för det här! Det är så orättvist! Jag skulle vara lyckligare än någonsin nu!

Nej dax o koncentrera sig på saker som är VÄRT att lägga energi på , mina barn t.e.x , vänner!





En del av mig

Jag öppnar mitt hjärta....

Det är så jävla synd om mig! haha.. Jag tycker faktiskt att livet är bra orättvist mot mig! Jag kämpar som en jävla idiot för att få ihop allt hela tiden. Sen jag separerade med Julias pappa så har jag inte haft de lätt. 2 års kamp.. varje dag! och innan det oxå måste jag erkänna. Men så hände det! Jag träffade mitt livs kärlek , vi har gått igenom så mycke tillsammans och klarat av allt. Jag har svävat på moln sen 1 juli -07 , fast visst , det har varit motgångar men de har alltid fungerat ändå. Senast veckan har varit helt sinnessjuk! Ifrån 100 till 0 på en sekund och jag förstår fortfarande ingenting. Han lämnade mig idag iallafall. Det gör ont i exakt hela kroppen , vi kallar det här ett uppehåll men jag känner så väl att han inte kommer tillbaks. Nu står jag här ensam med 2 barn. Tack för dom! Julia frågar vart han är hela tiden och de gör ont att se henne bli ledsen när jag försöker tala om vad som pågår. hur ska jag förklara de här för henne när jag själv inte fått någon förklaring? En del av mig önskar att han får bli bättre och kommer tillbaks och allt blir som förut. Men en del av mig säger åt mig att jag tagit allt för mycket från honom sista tiden att jag vore dum om jag gjorde det. Det är så förbannat svårt! Det är så mycket som flyger över mig nu. Det är inte bara han , hans familj som jag tycker så mycket om! Allt rycks ifrån mig och jag kan bara stå här och titta på. Som jag sa till min mamma igår , jag är mitt i allt som händer nu men samidigt så kan jag stå bredvid och titta på mig själv och se hur jag mer och mer tappar mig själv , min stolthet och självkänsla, Jag hade kunnat göra allt för den här människan men han bara trampar på mig! Det är så fel! Men jag älskar honom så otroligt mycke! Hur skulle jag göra? Vad jag är försökte så gled han ifrån mig ändå. Jag kan inte tvinga honom och stanna och jag kan inte heller glömma bort mig själv. Jag har varit ensam förut , och jag vet att jag klarar det.
Det känns bra dumt o sitta här och skriva så privat men jag tror att jag måste. Halva mig försvann idag , hur ska jag kunna va tyst om det? Men nog om det!

Jag tog Julia och åkte till mamma inatt , hon fick sova bredvid mamma och jag la mig i gästrummet , stängde av mobilen och låg kvar i sängen hela dagen idag! Mamma som är den mest fantastiska i världen fixade allting , körde Julia till kalaset hon skulle på idag , hämtade henne  varit med henne hela dagen tills jag gick upp kl fem ca. Så körde hon hem mig och Julia hit och så tog jag över Melvin. Fixade lite mackor med skagenröra till mig och Julia och sen vart de bad o dusch för barnen och sen sängen. Fast när vi satt och åt så knackade det på dörren , de va pappa som kom o hälsade på =) Han hade kört mina syskon hit till vallentuna och ville komma förbi o krama oss. Nu sover iallafall barnen och jag ska snart ta en dusch sen försöka sova jag med. Imorgon ska Melvin till dagis och jag och Julia ska måla teckningar och gå ut till lekparken har hon bestämt. =) På tisdag ska båda till dagis. Jag har även KBT möte imorgon eftermiddag , har frågat Lisen om hon kan ha barnen. Annars kommer Lena hit och tar hand om dom medans jag är där.

Skriver mer imorgon!

Tack mamma för allt!

Natti

En sån där skidag!

Kom nyss hem ifrån Dagis. Melvin är så duktig , idag satt han knappt hos mig , satt i frökens knä och lekte med sina nya kompisar =) Dom är 3 tjejer och 3 killar och alla är så söta =) 2 av dom har äldre syskon som går på Julias avdelning så man känner igen dom sen innan , kul o ha någon o prata med medans barnen springer runt.
Hann aldrig äta någonting innan vi åkte så jag funderar på o göra någon lunch nu. Melvin sover , slut efter dagis =) Så har man fått sig en cykeltur nu på förmiddagen oxå , skönt !

Idag är en sån där dag då allt känns så hopplöst! Vart i helvete ska man hitta kraft ifrån och är de verkligen värt det? Kommer allt de här vara värt de i slutändan , jag har gett mig faan på o hålla minen uppe och få allt att gå runt här fast allt egentligen är ett stort jävla kaos! Ursäkta alla svordomar , fast o andra sidan inte , jag svär hur mycke jag vill. jävla skit!

Äh! Dags för lunch , sen förhoppningsvis lite vila innan Melvin slår upp ögonen igen. =)

TACK O LOV FÖR MINA ÄLSKADE BARN! De är dom som får mig att överhuvudtaget gå upp på morgonen. Dom är de finaste jag har och utan dom vore jag absolut ingenting! <3

Ha en bra dag!

I´M BACK!

Förlåt mig mina kära läsare , jag har inte haft tid o skriva , de pågår så mycke här och de är heller ingenting jag kan dela med er. Ni som ska veta ni vet !

Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att vara stark för två , mitt tålamod har testats rejält och jag grejar det! En dag i taget!
JAG ÄR TAMEFAAN BÄST I VÄRLDEN! =D


Våran älskade fina son började dagis igår =D de gick jättebra , han får nog lära sig o dela med sig men de kommer säkert. En timme om dagen ska vi vara där men idag vaknade jag med världens huvudvärk och va aldedes kallsvettig , tempen visade 38.3 och två alvedon senare va jag igång igen , hua! Säckade ihop vid ett igen 2 alvedon och så vidare , så har min dag sett ut. Tog en cykeltur med Melvin nu på kvällen till mamma och gav B-Tzar vatten o mat och släppte ut honom. De är mammas katt =) Världens finaste och han blirså glad när man kommer dit. Men de va sista dagen för mamma kommer hem ifrån Rhodos imorgon. Hoppas jag får träffa henne då =) Jag är en mammagris faktiskt =)

Ett kort inlägg idag , jag är helt slut och ska lägga mig nu!
Nu vet ni att vi lever iallafall =)

Jag ska försöka hinna med ett inlägg imorgon.
Natti =)






.................

Förlåt mig min älskade son som är värd allt i världen att jag inte kan ge dig en oförglömlig födelsedag.

Men nu åker vi ut till Morfar o gör de bästa av situationen.

Mamma älskar dig min lilla stora prins! =D

Hmm..

Jag vet att jag blivit dålig på att uppdatera här.
Jag har inte så mycke o säga bara , Melvin har varit sjuk , lite piggare idag dock.

Kom precis hem ifrån en 1½ timmes långpromenad med Emma =)
Hon är den enda jag kan dela allt jag går igenom och tänker på med nu , de är skönt att ha någon som henne! Tack!

Imorgon fyller min lilla prins 1 år! Tiden går så fort =O De blir fika på kvällen med pappa , Lena , D&L .
Halva hans släkt bor ju 60 mil härifrån , Julia är hos sin pappa , Mamma är bortrest , så de blir inte nå jättekalas men några presenter blir de nog iallafall , och tårta , såklart =P

Förövrigt skulle man kunna säga att allt suger , haha, faktiskt! En sån dag idag. blä!

Nu ska jag gå och lägga mig!



Fredag

Igår satte jag Melvin i hans matstol , pussade på honom och han kändes helt normal , gick ut på balkongen och när jag kom in och pussade på honom igen så va han aldedes kokhet! =O Tog tempen och han hade över 39 graders feber =( Efter Alvedon , alla fönster o dörrar öppna , sval handduk , vatten och en timme senare hade tempen gått upp 0.1 och inte sänkts , Jag vart aldrig orolig eftersom han fortfarande va pigg , sprang runt här och lekte med Julia , men vid sju va han så trött så jag gav honom välling och han somnade direkt! De måste vara tänderna som spökar.
Fick alvedon vid tio på kvällen då vi väckte honom för o dricka o.s.v  , sov lite oroligt och alvedon imorse igen. Nu är han inte alls nå varm och pigg o glad =) Att de kan vända så fort =S

Fredrik fick för sig o klippa o färga håret igår , jag bokade tid hos min frisör och när han kom hem så satte han igång med blekningsmedel och silvershampo här. Man har väl inte riktigt vant sig men de blev bra =)

Skulle varit på URF idag , Lena , Bella , Erik , Daniel & Lisen bl.a är där , Lena erbjöd sig till o med o komma och hämta mig idag fast dom är en timmes bilresa här ifrån , men jag orkar bara inte =( En av mina favoritartister är där men lusten finns inte , då blir de svårt =S Nästa år kanske =D Dom har lovat o spela in och ringa när han spelar =P

Barnen har nyss ätit frukost och kollar lite barnprogram medans jag fixar o donar lite. Jag är så förbannat less på att inte kunna äta , igår va första dagen sen söndag kväll jag fick i mig någonting , och idag är de tillbaks. Jag mår illa hela tiden. De går nog över snart!

Nu ska jag avsluta här , kanske skriver mer sen. Julia åker till sin pappa ikväll , Vi har ett avsnitt kvar av veckans sopranos , så de blir nog en lugn kväll framför tv.n, strålande väder så vi tar oss nog ut en sväng idag.

Ha en bra dag!

Tänk

Nothing's gonna change my love for you

Att förlåta och se framåt hade jag inte anat kunna kännas så här bra.
De händer saker man inte kan styra och hur mycke man än vill går tiden inte att backa.

Om ni visste va jag slagits med mig själv senaste dagarna.
Min kväll igår som jag planerat in i minsta delaj såg inte alls ut därefter , men vet ni vad.
Fredrik va där och de är allt som betyder något för mig.

Nu ser jag med ljusa tankar framåt.

Ha en bra dag!



Onsdag

Ville bara tala om att vi lever =)

Återkommer när jag kan finna ett positivt ord att säga.

jävla skit!

tick tack tick tack tick tack tick tack...

SNART ÄR DU HEMMA!!

längtar........

=D

Haft en bra dag idag , fick reda på att Fredrik skulle komma hem tidigare. =)
Julia och Melvin fick vara med min mamma ett par timmar idag så jag kunde sova , Melvin va helt omöjlig inatt. =S Orolig i magen tror jag , men mycke bättre idag. skönt!
Va iväg o handlade lite i eftermiddag , annars har vi bara haft en lugn skön dag här hemma.

Tack mamma för att du alltid ställer upp!
<3

Nu ska jag fixa lite här hemma innan Fredrik kommer , hörs imorgon!


RSS 2.0