=D

HEJ!
Minns ni mig? Tänker inte ens starta med hur länge sen de va jag skrev , jag är förvånad att jag ens minns lösenordet =) Här är jag iallafall , redo för o börja blogga igen. Bra!
Vart ska jag starta , Livet har varit allt annat är lugn stilla och harmoniskt , skönt! För en tjej med GO behöver ett liv med Go i , eller? Lagom kanske är bäst men de får jag nog vänta på i en 18 år till. Helt ok för mig.
Har varit hemma i 2 VECKOR från jobbet. Först va jag sjuk , sen Julia , sen jag igen och nu är Melvin sjuk , Men imorgon är det Fredrik som blir hemma med Melvin. Han va på akuten igår för han va helt borta här och efter ett samtal med täby jour mottagning som jag ringde för att jag trodde vi skulle få en tid men får istället höra att vi ska åka in med honom direkt till danderyds barnakut =O Så satte sig Fredrik i bilen med honom och åkte in. Dom fick komma in direkt och de visade sig efter alla prover att han "bara" hade samma virus som vi gått o burit på hela familjen här. Han är så liten o klen , inte samma skogstokiga gulligan som han är normalt. Men han är på bättringsvägen och febern är inte lika hög idag. Förhoppningsvis ännu bättre imorgon! Vi trodde att Julia äntligen hade fått vattkoppor när jag va hemma med henne , MEN inte den här gången heller. det va virusprickar , för hon hade samma sak hon , Och så är Julia som hon är , hon kan vara precis som vanligt och knappt reagera på 39 graders feber, hon är en liten tuffing. =) Men hon är iallafall frisk och för henne blir det dagis imorgon. Har plockat fram rosa klänning , svart tröja och svarta strumpbyxor som jag fick order om att säga till Fredrik att hon ska ha på sig imorgon , 3 flätor i håret så hon får vågigt och fint hår. En liten utseendefixerad prinsessa.

Imorgon blir det jobb för mig igen , längtar verkligen! Jag älskar verkligen mitt jobb!! Det finns dagar då jag inte vill gå upp ur sängen och aldrig jobba igen , men så kommer man dit och det är så fantastiskt , ungdomarna är helt underbara. Så otroligt uppkäftiga and i love it! haha.. Jag har iallafall världens bästa jobb och det är skönt att få känna så igen! Och mina kollegor gör det inte tråkigare =D På onsdag har vi en medlemskväll med 5 kamp varav en av grenarna är SUMOBROTTNING! hahahahaha... va ballt! Ni vet med såna där stora sumodräkter. hihi.

Nu börjar parlamentet som jag ska se , tänker inte lova att jag skriver imorgon , eller dagen efter det. Men jag ska försöka att inte ha så långt uppehåll.
En liten tankeställare till er:

Att bli bitter är som att dricka gift och förvänta sig att någon annan dör av det.
Ja så är det faktiskt , visst finns det mycket att bli bitter över , trust me , jag har varit mycket bitter sista tiden men vem vinner på det? Inte jag! Och vem ansvarar för mitt liv och mående mer än... jag =)

MINA BARN ÄR DET ABSOLUT FINASTE OCH BÄSTA I HEEEEEEELA VÄRLDEN! <3

Ha det så bra!

RSS 2.0