JULIA 5 ÅR!!!

MIN LILLA PRINSESSA FYLLER 5 ÅR IDAG!!!! :D GRATTIS MAMMAS LILLA ÄLSKLING!











PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS

Hon är hemma hos sin pappa nu men kommer hem imorgon , hoppas hon har haft en konondag och att hon fick tårta på sängen imorse. =P På lördag väntar kalas på bowlinghallen med kompisarna och sen fika med familjen på söndag. Längtar så efter min lilla stora tjej.

Det slog mig häromdagen när jag skulle fylla i ett frågeformulär om allergier o.s.v inför skolstarten ....SKOLSTARTEN?!?!? .......Va stor hon har blivit! Älskar henne mer än allt!


3 veckor och 4 dagar sen..

Sist jag skrev. Har jag så mycket för mig... ja förmodligen!

För några dagar sedan den 5 mars var det ett år sen min älskade farfar gick bort.
Saknar honom så det gör ont fortfarande. Jag kommer aldrig att glömma den dagen min pappa ringde med beskedet. Jag var hos farfar två dagar innan och jag visste redan då att det var nära. Men när pappa ringde , han behövde inte säga någonting , jag förstod. Allt jag kunde säga var "Jag är på väg till dagis med Julia så jag klarar inte av det här just nu" Jag vet inte varför jag sa just dom orden men det va väl så jag kände. Att ut i det sista bespara mina barn sorg och elände kunde jag bara inte gråta framför henne. Så vi gick till bussen , åkte till dagis och jag gick och handlade och gick sedan hem. När jag låst dörren bakom mig släppte jag påsarna och tårarna kom och slutade inte förän flera timmar senare. Att mista någon man älskar så djupt går inte att beskriva. Det gör liksom ont. Det gör fruktansvärt ont. jag är glad idag att jag åkte till sjukhuset och fick hålla honom i handen och prata med honom en sista gång , trots att min pappa försökte stoppa mig. Likt som jag ville han bespara sina barn att se honom så.
Men jag gjorde det ändå och jag är otroligt glad för det , jag behövde det och om jag inte gjort det hade det nog plågat mig väldigt länge.

Nu sitter jag och väntar på att fredrik ska komma hem med ananas till mig :D Jag är sjuk och har inte kunnat äta på ett och ett halvt dygn nu.. men av någon anledning vart jag toksugen på ananas.. får se hur länge jag får behålla det!

Melvin sover i soffan här bredvid, han är oxå sjuk.. :( imorgon blir det läkaren för honom om hans jobbiga hosta inte blivit bättre.

På torsdag fyller min (lilla) prinsessa 5 år!!!! sjukt va tiden går fort.. kan knappt tro att det är sant. 5 år..

Nu har jag fått skriva av mig lite... Nu är det dags o vila lite igen.

Ha det så bra!

RSS 2.0